h27.jpg h21.jpg h24.jpg h13.jpg h20.jpg h11.jpg h19.jpg h12.jpg h18.jpg h27.jpg h14.jpg h22.jpg h25.jpg h17.jpg

Aanmelden

benjijeenzonnewijzer.jpgWilt u uw kind aanmelden? Dan kunt u de aanmeldprocedure starten door op school langs te komen, te bellen of een mail te sturen naar zonnewijzer@pcboamersfoort.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats en geboortedatum van uw kind. Wij nodigen u dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen worden aangemeld middels het invullen van het aanmeldingsformulier. Wanneer u vóór die leeftijd interesse toont, dan heet dat een vooraanmelding. Voor het opvragen van een (voor) aanmeldingsformulier kunt u een mail sturen naar zonnewijzer@pcboamersfoort.nl

Kennismaken met de school

Wilt u kennismaken met onze school? Van harte welkom! We maken graag een persoonlijke afspraak met u. Deze maken we onder schooltijd. Immers, een school moet je zien, sfeer kun je proeven. Tijdens de rondleiding door de school, vertellen wij u over ons onderwijs en  beantwoorden wij graag uw vragen.

Wennen

Een kleuter mag in de twee weken voor de vierde verjaardag zes dagdelen komen wennen. U krijgt 4 maanden van tevoren een brief met de data.

Verhuizen

Voor kinderen die vanuit een andere school instromen wordt met de ouders een apart gesprek gepland. We volgen een vaste procedure om te kijken of we uw kind op onze school kunnen plaatsen.

Meer informatie?

Mail ons zonnewijzer@pcboamersfoort.nl of bel: 033 - 4559939.

Tussentijdse aanmelding 2019-2020

Voor de groepen 3, 6 en 8 zijn er helaas geen aanmeldingen meer mogelijk. 

© Zonnewijzer PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ