h14.jpg h20.jpg h27.jpg h13.jpg h17.jpg h18.jpg h27.jpg h11.jpg h25.jpg h12.jpg h22.jpg h21.jpg h24.jpg h19.jpg

Schoolplein← Terug

Wij zijn supertrots op weer een nieuw stukje Groen schoolplein. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de fietsenstalling op het grote plein en het multibalveld te realiseren. Het resultaat mag er zijn.
We gaan ons nu de komende maanden richten op het middenplein. Vanaf 14 oktober beginnen daar de werkzaamheden en we hopen eind oktober het voor het grootste gedeelte af te hebben.
In november organiseren we een dag met ouders om de puntjes op de i te zetten. Nieuwsgierig hoe het allemaal gaat worden? Kom dan naar de voorlichtingsavond op 1 oktober van 20.00-21.00 uur op De Zonnewijzer .
 
© Zonnewijzer PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ