h12.jpg h20.jpg h17.jpg h14.jpg h21.jpg h18.jpg h13.jpg h11.jpg h22.jpg h27.jpg h24.jpg h27.jpg h19.jpg h25.jpg

033 leest voor← Terug

15 april 2019 gaat er iets bijzonders gebeuren: In Amersfoort krijgen alle kinderen in de kleuterklas én alle kinderen tussen 2 en 4 in de kinderopvang het prachtige prentenboek Kikker is Kikker cadeau. De actie wordt mogelijk gemaakt door gemeente Amersfoort, die hiermee aansluit bij de landelijke campagne Geef een (prenten) boek cadeau. De gemeente Amersfoort wil hiermee een cadeautje geven en iedereen laten zien hoe belangrijk én leuk voorlezen is.

Het prentenboek Kikker is Kikker is een echte klassieker. Het laat kinderen op grappige wijze zien dat iedereen anders is, maar dat dát nou juist zo leuk is. Je bent goed zoals je bent! Bovendien is Kikker is Kikker een heel goed startpunt voor allerlei creatieve activiteiten. Ontdek net als Kikker zelf je talenten! Dans en spring met kinderen zoals Kikker doet, bak samen net als Varkentje een heerlijke taart óf knutsel de beste vleugels.

Donderdag 18 april klokslag 19.00 uur sluit 033leestvoor af met een recordpoging. In Bibliotheek Eemplein wordt een Voorleesrecord- pyjamafeestje georganiseerd. Alle Amersfoortse kinderen en hun ouders, verzorgers, grootouders en vrienden zijn welkom. Er wordt voorgelezen, je kunt op de foto met Kikker en dan wordt er geteld voor het voorleesrecord! Thuis meedoen kan ook, deel jullie voorleesmoment online met gebruik van de hashtag #033leestvoor.

© Zonnewijzer PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ