h27.jpg h22.jpg h11.jpg h24.jpg h18.jpg h25.jpg h14.jpg h17.jpg h27.jpg h21.jpg h20.jpg h13.jpg h12.jpg h19.jpg

Verkeersactie 2019← Terug

“Samen maken wij het verkeer veiliger”

OK! ACTIE

De verkeerscommissie heeft de afgelopen weken een aantal keer een verkeersactie gehouden. Wij proberen de ouders en kinderen zoveel mogelijk op een positieve manier te benaderen door aan te geven wat goed gaat in het verkeer. Wij zijn heel blij met alle ouders en kinderen die lopend, fietsend of soms met de slee naar school komen. Lekker fris en nog gezond ook.

Een aantal ouders brengt hun kinderen met de auto en parkeert de auto op een veilige plek. Fantastisch dat veel ouders de auto op de daarvoor bestemde goede parkeerplekken parkeren. Het is fijn dat veel ouders in de omgeving van school veilig verkeergedrag laten zien! Zo kunnen alle kinderen en ook andere weggebruikers rondom onze school veilig deelnemen aan het verkeer en kunnen de kinderen iedere dag veilig op school aankomen.

Ook hebben een aantal ouders gemerkt dat wij tijdens de acties soms streng zijn. Op bepaalde plekken dichtbij school is het gevaarlijk om te parkeren. Veel plekken dichtbij school zij geen officiële parkeerplekken, maar lijken soms even heel handig. AUB niet doen, deze snelle parkeerplekken veroorzaken rare verkeersopstoppingen, je brengt onnodig je kind in gevaar en het veroorzaakt overlast in de buurt. Wij willen jullie vragen om een goede en veilige plek te zoeken om de auto te parkeren!

Ouders die met de auto komen, kunnen best een klein stukje lopen. Parkeer dus de auto in de parkeervakken iets verder van school. Zo kunnen de kinderen op een veilige manier naar school lopen en hebben onze buren minder last van ons.

Parkeren

In de buurt van school zijn de volgende parkeeralternatieven:

* Aan de overkant van de Albert Schweitzersingel (samen oversteken met uw kind(eren) om naar school te lopen);

* Jachthoornpad;

* Klarinetpad via Albert Schweitzersingel;

* Bombardonstraat richting sporthal Zielhorst;

* In de parkeervakken rondom Het middelpunt.

Samen maken wij het verkeer veiliger!!

Fileprobleem.jpg

© Zonnewijzer PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ