h18.jpg h19.jpg h12.jpg h13.jpg h17.jpg h25.jpg h24.jpg h21.jpg h22.jpg h27.jpg h20.jpg h27.jpg h11.jpg h14.jpg

Opleidingsschool

Opleidingsschool

De Zonnewijzer is een gecertificeerde opleidingsschool en we hebben een samenwerkingsverband met de Marnix Academie te Utrecht. Dit betekent dat we samen met de Marnix Academie studenten opleiden voor leraar basisonderwijs. Wij bieden hen een rijke leeromgeving aan waarin zij de mogelijkheid krijgen om hun competenties te ontwikkelen.
De studenten worden hierin begeleid door de leerkracht van de groep waar ze een stageplaats hebben en de ICO (=interne coördinator opleiden).
De Zonnewijzer is blij met het studententeam omdat zij extra inzet zijn binnen de school en regelmatig een bijdrage leveren aan onze schoolontwikkeling. Dit doen zij door deel te nemen aan kwaliteitsgroepen of commissies en door ons te inspireren met allerlei onderwijsvernieuwingen.
Studenten van de opleiding Onderwijsassistent en de opleiding Zorg en Welzijn  krijgen ook de mogelijkheid om op onze school stage te lopen en leveren daarmee een grote bijdrage aan de ondersteuning binnen de groepen.  Met elkaar zijn we een lerende organisatie.
Ben je als student geïnteresseerd in een stageplaats op De Zonnewijzer, neem dan contact op met Tilly Havenga, coördinator opleiden in school, emailadres: t.havenga@pcboamersfoort.nl

© Zonnewijzer PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ