h20.jpg h21.jpg h19.jpg h24.jpg h17.jpg h12.jpg h18.jpg h27.jpg h11.jpg h25.jpg h22.jpg h27.jpg h13.jpg h14.jpg

Voor- en naschoolse opvang Plekkey

Plekkeyplekkey-kinderopvang-logo-algemeen.jpg

Vanaf dit schooljaar verzorgt Plekkey ook de buitenschoolse opvang in Zielhorst. De BSO is dagelijks geopend en gevestigd in De Zonnewijzer. Hiermee is een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd die rust biedt voor de kinderen en gemak voor de ouders.

Plekkey vangt uw kinderen na schooltijd op en is dagelijks geopend tot 19.00 uur. In de schoolvakanties en tijdens vrije schooldagen opent Plekkey haar deuren om 7.30 uur.
Bij voldoende aanvraag zal ook voorschoolse opvang mogelijk worden vanaf 7.00 uur.

De groepen hebben ruimten die geheel zijn ingericht naar leeftijd en ontwikkelingsniveau van de kinderen. Plekkey werkt met uitdagende spelmaterialen voor zowel binnen als buiten. Máár, soms is het ook gewoon lekker om met een boek op de bank te hangen en bij te komen van een drukke schooldag.

In samenspraak met de kinderen wordt wekelijks bekeken wat er gedaan wordt. Er is veel mogelijk: van koken tot knutselen en van een museumbezoek tot een potje honkbal.

Daarnaast vinden er Plekkey ateliers plaats. In deze workshops worden kinderen uitgedaagd om hun creativiteit te ontwikkelen. Kinderen van De Zonnewijzer kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Kijk op de website voor meer informatie en om aan te melden: www.plekkey.nl/atelier-zielhorst

Bij Plekkey staat uw kind centraal

Kijk voor meer informatie en de voordelige overstapservice op www.plekkey.nl of neem contact op met de locatiecoördinator:

Sanne Snellenburg
T: 088 401 03 05
E: zielhorst@plekkey.nl
© Zonnewijzer PCBO Amersfoort - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ